Hozzáférés igénylése

Helyszínkeresés - Akvizíció:

Az akvizíciós munka részét képezi a bázisállomások (telekommunikációs berendezések és antennák) telepítésére alkalmas területek felkutatása, a kijelölt ingatlanok helyszíni felmérésének elkészítése – amely jelentés tartalmazza a helyszín összes paraméterét, rámutatva a telepítés lehetséges módozataira -, a tulajdonosok megkeresése, a velük való kapcsolattartás, valamint a bérleti vagy egyéb konstrukciók előkészítése, egyeztetése, illetve a szerződések megkötése.

Műszaki előkészítés:

Mérnökeink 1998. óta dolgoznak a magyarországi 900 és 1800 Mhz-es mobil hálózatok egységeinek tervezésében. Műszaki előkészítő tevékenységünk keretén belül a következő szolgáltatásokat nyújtjuk:

engedélyezési és kiviteli tervdokumentációk elkészítése (építész-, statikai-, elektromos-, gépészeti tervek valamint geodéziai és talajmechanikai mérések elkészítése)

engedélyeztetési és használatbavételi eljárás lebonyolítása (egyeztetés az önkormányzatokkal, szakhatóságokkal, közművekkel valamint az engedélykérelmek benyújtása az engedélyező hatóságokhoz, a jogerős építési engedélyek beszerzése, a használatbavételi eljárások lefolytatása)

Kivitelezési munkák

Az alábbi állomások létesítésével kapcsolatosan:

Zöldmezős állomások (rácsos és monopol, acél, vasbeton illetve faszerkezet_ tornyok kivitelezése)

Építményeken elhelyezett állomások (háztetőkön, kéményeken, víztornyokon, templomokon, meglévő távközlési építményen)

A bázisállomások megvalósításában vállaljuk az építési munkák teljes kör. elvégzését mely többek között az alábbiakat is tartalmazza: földmunkák, alapozás, vasbeton-, acél- és faszerkezetek kivitelezése, elektromos és gépészeti szerelés, szigetelés. Továbbá kivitelezések műszaki ellenőrzését és felügyeletét (megbízásos alapon is) ellátjuk.

Tanácsadás:

Komplex tanácsadói tevékenységünknek sokéves ingatlanpiaci és távközlési tapasztalatunk, szaktudásunk és nem utolsó sorban a kiterjedt kapcsolatrendszerünk a biztos alapja. Munkatársaink olyan személyre szabott megoldásokkal, szakmai illetve stratégiai javaslatokkal állnak ügyfeleink rendelkezésére a távközlési hálózatok építésének területén, melyek jelentős idő és költség megtakarítást eredményeznek.

© Copyright 2010 - 2019
I-mobile Telecom Kft.